Spectaculaire lasershow in het kader van Deurne 1300, aanvang 18:00 uur

« Terug naar concerten Reserveren »

  • Datum/Tijd: 21/11/2021 18:00 - 19:00
Spectaculaire lasershow in het kader van Deurne 1300, aanvang 18:00 uur

In het kader van het feit dat Deurne 1300 jaar geleden voor het eerst genoemd werd in een officieel document wordt op zondag 21 november een grootse lasershow uitgevoerd in het historistisch monument van de gemeente bij uitstek: de St.-Willibrorduskerk aan de Markt, al honderden jaren centraal in het bestaan van Deurne en Deurnenaren.

Onder de noemer ‘van oud naar nieuw’ zal muzikaal voorzichtig omgezien worden naar het verleden maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst. Een introductie op het grote Smitsorgel door organist Bert Augustus zal uitmonden in een fantastische lasershow waarbij de kerk onder stuwende muziek aangelicht zal worden zoals nog nooit eerder is gebeurd. Met moderne lasertechnieken zal een overrompelend effect bewerkstelligd worden met respect voor het prachtige gebouw en zal de architectuur van de kerk op een unieke manier tot leven worden gebracht.
De muziek van de lasershow wordt vervolgens opgepakt door dj Imre van Baars (ÏMperch), die op zijn manier de toeschouwers mee zal nemen naar de toekomst.
Om zoveel mogelijk Deurnearen in staat te stellen dit unieke evenement bij te wonen zullen er op 21 november 3 aanvangstijden zijn: 18:00 uur, 19:00 uur en 20:00 uur.

De organisatie berust bij de Concertcyclus, onderdeel van de Stichting Behoud Sint-Willibrorduskerk Deurne.
Door de blik te richten op de toekomst wil de Stichting het gebouw doorgeven aan de volgende generatie, die zo op haar beurt bijdraagt aan het verhaal van Deurne.

De toegang tot dit (gesponsorde) evenement is gratis (uitgangspunt van nagenoeg alle activiteiten van de Concertcyclus). Een vrijwillige bijdrage na afloop zeer op prijs wordt gesteld.

Aanmelding

Voor dit evenement is aanmelding op deze site noodzakelijk omdat we zoveel mogelijk Deurnenaren de kans willen geven dit fantastische evenement bij te wonen. Daarbij zal het publiek alleen in het middenschip kunnen plaatsnemen om de beleving van het spectakel optimaal te maken. U kunt per inlog maximaal 4 kaarten reserveren. U ontvangt de bevestiging van de reservering per e-mail. Let op: als u kaarten reserveert gaan wij ervan uit dat u ook daadwerkelijk met het aantal opgegeven gasten komt. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn: laat ons dat dan weten in een reply op de mail die u van ons krijgt zodat we de beschikbare plaatsen goed kunnen beheren.

QR-code

Voor toegang tot de kerk is een geldige QR-code met identiteitsbewijs noodzakelijk, als bewijs dat u gevaccineerd, getest, dan wel genezen bent van Corona (niet langer dat een half jaar geleden). Wij stellen het op prijs als u een mondmasker draagt bij verplaatsingen in de kerk, dus als u naar uw zitplaats loopt of de kerk weer verlaat. Tijdens de voorstelling kan het mondmasker af.
Volgt u de aanwijzingen van de organisatie zodat we met zoveel mogelijk Deurnenaren veilig kunnen genieten van een prachtige ervaring in de Willibrorduskerk.

 

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt.