“Vrede was het overal…” m.m.v. Fanfare ‘Bereden Wapens’ en Martien Maas, piano

« Terug naar concerten

  • Datum/Tijd: 20/12/2019 20:00 - 22:00
"Vrede was het overal..." m.m.v. Fanfare 'Bereden Wapens' en Martien Maas, piano

Vrijdag 20 december 2019 | 20:00 uur

Fanfare Bereden Wapens

Concert ‘Vrede was het overal’ in de St.-Willibrorduskerk. 

Op vrijdag 20 december, 20:00 uur vindt een concert plaats in de St.-Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne door de Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht, met medewerking van Sander Teepen (dirigent) en Martien Maas (piano) in het kader van de 75e verjaardag van de Deurnese bevrijding. 

Het laatste evenement van de Concertcyclus van  de St-Willibrorduskerk in 2019 zal een bijzonder concert zijn, verzorgd door de Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht. Daarmee wordt tevens de 75-jarige bevrijding van Deurne herdacht. Er is belangrijke Deurnese inbreng: de leiding rust op de schouders van gastdirigent Sander Teepen, geboren in Deurne en Martien Maas (o.a. dirigent van de Koninklijke Harmonie Deurne) zal als solist samen met de Fanfare de Rhapsody in Blue van George Gershwin uitvoeren. Het programma zal feestelijk zijn met toegankelijke muziek, toewerkend naar Kerstmis, het vredesfeest bij uitstek.
De Fanfare Bereden Wapens verzorgt ondersteuning van ceremoniële en protocollaire activiteiten binnen en buiten de landmacht. Daarnaast geeft het orkest ook relatie- of goodwillconcerten, mede in het teken van het eren van onze veteranen, die dan ook nadrukkelijk voor dit Deurnese concert worden uitgenodigd.
De St.-Willibrorduskerk zal voor de gelegenheid aangepast worden met een groot podium voor het orkest en speciale verlichting. In de pauze en na afloop kan het publiek elkaar en de uitvoerenden ontmoeten en napraten onder het genot van een drankje.
 

Kaarten zijn vanaf 20 november verkrijgbaar bij boekhandel Berkers, Stationsstraat 42 te Deurne en (voor zover er dan nog kaarten over zijn) op de dag van de uitvoering, 20 december, tussen 19:30 en 20:00 uur in de kerk. De kosten zijn € 2,00 per toegangsbewijs, dat tevens recht geeft op een drankje in de pauze. 

Klik hier voor de nieuwsbrief.