“All Hallows’ Eve”: Slagwerkconcert

« Terug naar concerten

 • Datum/Tijd: 29/10/2021 20:00 - 21:00
“All Hallows’ Eve”: Slagwerkconcert

In samenwerking met de Academy of Music and Performing Arts (AMPA) Tilburg verzorgen Bruno Martins, Ferdy Mommers, André Neto en Don Wolters dit slagwerkprogramma in een sfeervol met kaarsen verlichte kerk. Ze volgen alle vierde studie klassiek slagwerk aan het conservatorium.
***NB: aanvangstijd is 20:00 uur!***
We vragen de bezoekers van de concerten de Corona-QR-code (of een ander bewijs dat u gevaccineerd voor, genezen van of negatief getest bent op Corona) mee te nemen.

Voor u treden op:

Bruno Martin begon als kind met het spelen van percussie. Hij volgde een beroepsopleiding bij Jobra, waar hij werkte als solist en ook kamer- en orkestmuziek speelde. Ook heeft hij meegedaan aan een aantal concoursen en audities.
Ferdy Mommers is als jongste kind opgegroeid in muzikaal gezin. Hij begon op jonge leeftijd al met drummen. Hij heeft eerst een paar jaar in een orkest gespeeld, voordat hij startte met zijn opleiding bij AMPA.
André Neto heeft gestudeerd in Portugal en concentreert zich meer op het spelen van marimba. Hij zoekt naar verschillende benaderingen in geluid en beweging van dit instrument. Hij werkt niet alleen aan solistisch repertoire, maar speelt ook kamer- en orkestmuziek bij diverse orkesten in Portugal.
Don Wolbers is opgegroeid tussen koperblazers, maar koos als kind al voor drummen. Na zijn studie theaterverlichting begon hij aan zijn studie klassiek slagwerk. Zijn visie is om grenzen tussen klassieke muziek en moderne podiumtechnieken te doorbreken.

Programma:

 1. Shattered Cannon #1   (kwartet)
  Aart Strootman (1987)
 2. La Fille aux Cheveux de Lin   (André)
  Claude Debussy (1862-1918)
 3. Seasons, deel 3 en 4   (Ferdy)
  Etienne Houben (1982)
 4. Piano Phase    (André en Don)
  Steve Reich (1936)                                      
 5. Prelude Nº 1   (Bruno)
  Emmanuel Séjourné (1961)
 6. Wooden Music   (Ferdy en Bruno)
  Rich O’Meara (1957) 
 7. Libertango   (Don)
  Rich O’Meara (1957)
 8. Secret Love   (André)
  Toru Takemitsu
 9. Le Tombeau de Couperin, Prélude   (Kwartet)
  Maurice Ravel (1875 – 1937)